mamaplus

Ce le-a răspuns Tudor Chirilă copiilor lui când aceștia l-au întrebat "dar noi când o să avem telefon?". Reacția solistului e genială

-
//
29.05.2023

Tudor Chirilă are doi băieți de 8, respectiv 6 ani, pe care i-a ținut departe de lumina reflectoarelor și de social media. Nu i-a expus în reviste sau la televizor, dar sunt momente în care artistul povestește despre năzdrăvanii lui. Antrenorul de la "Vocea României" a relatat recent un moment de familie, din care ar avea de învățat mulți părinți, scrie libertateapentrufemei.ro.

mamaplus

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?»

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a povestit Tudor Chirilă în studio la Radio 3Net.