Brad Pitt si Angelina Jolie vor sa adopte inca un copil

Brad Pitt si Angelina Jolie vor sa adopte inca un copil

-
//
15.01.2016

Cei doi actori au impreuna sase copii, dintre care trei naturali si trei adoptati. Ei ar incerca, totusi, in secret, sa mai adopte un copil din Cambodgia, sustine tabloidul online american Radar Online.

Brad Pitt si Angelina Jolie vor sa adopte inca un copil

Angelina Jolie regizeaza in prezent filmul "First They Killed My Father" in Cambodgia unde a intalnit un baietel pe nume Allouy Shoun, care traieste in saracie, alaturi de alti 12 frati, intr-o mahala din orasul Siem Reap. Cei 13 copii au intre 16 luni si 23 de ani si traiesc impreuna cu parintii. Tatal lor, care are 40 de ani, este prea bolnav pentru a putea sa mai munceasca.

Fiicele Angelinei, Shiloh si Zahara, de 9, respectiv 10 ani, au devenit foarte apropiate de copiii din aceasta familie, motiv pentru care actrita ar fi decis sa-l adopte si pe Allouy (a carui varsta nu a fost precizata).

"Angie a promis ca va dona 1 milion de dolari pentru a ajuta aceasta familie si doreste sa-l adopte pe Allouy", a declarat o sursa pentru publicatia citata de Agerpres.

Angelina Jolie isi scosese fiicele la o inghetata, intr-o pauza a filmarilor, cand a fost abordata de Leida Shoun, de 16 ani.

Impresionata de mizeria in care traieste aceasta familie, Angie le-a oferit haine in valoare de 200 de dolari si le-a cumparat cateva biciclete noi.

Brad Pitt si Angelina Jolie vor sa adopte inca un copil

"Aveam o singura bicicleta pentru intreaga familie si este o bicicleta foarte veche. Pentru noi faptul ca am primit biciclete este extraordinar. Shiloh si Zahara si familia lor sunt niste oameni foarte buni! (...) Ii cunoastem de mai mult timp si ne mai ajuta cu bani. Eu ma joc cu Shiloh si cu Zahara", a declarat pentru Radar Online Leida Shoun.

Cei doi actori au impreuna sase copii: Maddox, 14 ani ani, Zahara, 10 ani, Shiloh, 9 ani, Pax, 12, Knox si Vivienne, 6 ani.

Sursa: Perfecte.md