mamaplus

Anunțul Casei Regale cu privire la starea actuală de sănătate a lui Kate Middleton

-
//
27.05.2024

Kate Middleton încă urmează tratamentul cu chimioterapie, iar lumea se întreabă acum când va putea să-și reia îndatoririle publice. Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului, în urma unei operații abdominale majore.

mamaplus

Kate Middleton nu își poate relua, încă, îndatoririle publice

În timp ce își continuă tratamentul pentru cancer, Prințesa de Wales și-a exprimat nevoia de intimitate. Cu toate acestea, speculațiile apărute acum sunt cu privire la când va veni momentul în care va primi undă verde de la medici pentru a reveni la îndatoririle ei regale.

Primele rapoarte sugerau că ea a rămas implicată în proiectele ei de suflet, cum ar fi campania Shaping Us de la Centrul Fundației Regale pentru Early Childhood, chiar dacă se concentrează pe sănătatea ei. Cu toate acestea, se pare că revenirea ei completă la angajamentele publice, chiar și în privat, nu se va întâmpla prea curând.

„Acesta este un angajament clar pe care l-a luat. Va continua când se va întoarce la serviciu”, a declarat luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington pentru Daily Mail. „Dar am fost foarte clari că are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera chiar acum. Se va întoarce la muncă când va avea undă verde de la medici”, a adăugat purtătorul de cuvânt, clarificând că Middleton este încă în concediu medical și nu se implică activ în programul ei de muncă, deoarece se concentrează pe sănătate.

Kate, care „este bine”, potrivit soțului ei, Prințul William, într-un comentariu făcut la începutul acestei luni, nu se așteaptă să se întoarcă la muncă până când nu va primi permisiunea de a face acest lucru de către echipa ei medicală.

Christian Guy, directorul executiv al Centrului Fundației Regale pentru Early Childhood, a explicat că proiectele cuplului regal sunt în desfășurare chair dacă ei nu sunt implicați direct în ele.

„Munca prin proiectele Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Early Childhood este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, ea a fost pe deplin actualizată pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul. Kate este extrem de recunoscător membrilor grupului operativ care au făcut progrese atât de fantastice în această activitate în ultimul an” – a explicat Guy.

Kate Middleton și-a descoperit cancerul la începutul anului

Kate Middleton a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer, fără să precizeze tipul bolii.

Prințesa de Wales a dezvăluit că, după intervenția chirurgicală abdominală, s-a crezut că procedura s-a dovedit a fi non-cancerigenă, dar testele efectuate după intervenția chirurgicală au scos la iveală că medicii „au descoperit cum cancerul era prezent.”

„Echipa mea medicală, prin urmare, a sfătuit că ar trebui să urmez un tratament preventiv cu chimioterapie și sunt acum în primele etape ale acestui tratament” – a adăugat ea, la momentul respectiv.
William și Kate sunt căsătoriți de 13 ani și au trei copii – Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani.

sursa