Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou împreună!

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou împreună!

-
//
16.05.2017

Acum 8 luni, cel mai frumos cuplu de la Hollywood anunța că divorțează. Problema principală era atitudinea lui Brad față de copii și dependența de alcool.

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou împreună!

Acum, se zvonește că Pitt și-a cerut iertare de la fosta sa soție, iar acum cei doi se înțeleg mai bine. Cuplul va renunța la neînțelegerile din trecut, pentru a forma, din nou, o familie, alături de cei șase copii.

Un prieten de familie a declarat pentru publicația americană „Life&Style” că Angelina Jolie și Brad Pitt trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

„Brangelina renaște. După opt luni de la despărțirea lor scandaloasă, Brad Pitt și Angelina Jolie au devenit din nou apropiați... Au început în ultima vreme să se vadă de câteva ori pe săptămână. Încet, au început să aibă iar sentimente unul pentru celălalt…E ca și cum se întâlnesc din nou”.

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou împreună!

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt lîn luna septembrie a anului trecut, invocând "diferenţe ireconciliabile".

Amintim că cei doi actori au fost împreună peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Sursa: Mamaplus.MD