mamaplus

Anenii Noi: Un minor a murit pe loc după ce un șofer beat l-a tamponat în plină viteză

-
//
13.09.2021

Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața în seara de duminică, 12 septembrie, într-un grav accident de circulație, la Anenii Noi. Potrivit Poliției, acesta se deplasa pe o motocicletă pe un drum din localitate, și, la un moment dat, peste el a dat un automobil condus de un bărbat în stare ebrietate, care se deplasa cu viteză excesivă. Impactul a fost atât de violent, încât minorul a decedat pe loc.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției din Anenii Noi, Mariana Didenco, oamenii legii au fost sesizați la ora 18:10 despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Roșcani din raionul Anenii Noi.

Preliminar, s-a stabilit că pe traseul L 477 din localitatea Roșcani, automobilul de model „Renault Kangoo” condus de un tânăr de 23 ani, care se deplasa cu viteză excesivă, a tamponat frontal motocicleta de model „Viper”, condusă de un adolescent de 17 ani. În urma impactului motociclistul a decedat la fața locului.

Conducătorul automobilului de model „Renault Kangoo” a fost testat cu aparatul Drager, care a stabilit o concentrație de 0,91 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 264 alin. 3 Cod Penal, tânărul de 23 ani fiind reținut pe un termen de 72 ore.

Toate circumstanțele pe faptul producerii accidentului rutier se stabilesc.