mamaplus

Andreea Ibacka a aflat că este din nou însărcinată în timp ce se afla la restaurant

-
//
26.05.2021

Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani și Cabral, în vârstă de 43 de ani, vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță și își doreau din suflet al doilea copil.  Actrița a povestit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” despre cum a aflat că o să fie din nou mamă.

„A fost un anunț în stilul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz, pentru că, vorba aceea, a doua oară știi în ce te bagi, adică ți-o faci cu mâna ta.

Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată. Inițial, el s-a amuzat, a zis: «Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori», asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună.

Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă, pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.

Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic” a povestit Andreea Ibacka.

mamaplus