9 luni de grijă și protecție cu Medpark

9 luni de grijă și protecție cu Medpark

-
//
27.04.2017

EVIDENȚA ȘI MONITORIZAREA SARCINII LA MEDPARK

9 luni de grijă și protecție cu Medpark

Din respect pentru viitoarele mămici și cu dragoste pentru bebelușul care urmează să se nască,  Medpark a creat serviciul de Evidență și Monitorizare a Sarcinii (Pachetul Follow-up). 

Monitorizarea începe în a 10-12-a săptămână de sarcină, termen la care orice gravidă trebuie să se pună la evidență la o instituție medicală autorizată. Medpark este  soluția ideală pentru mămicile care prețuiesc calitatea, siguranța, abordarea individuală şi țin la timpul lor.

Evidența și monitorizarea sarcinii la Medpark se efectuează de către medicul de familie și medicul ginecolog, incluzând consultațiile, investigațiile și analizele recomandate la fiecare termen al sarcinii, prevăzute de legislația în vigoare, dar și un set de investigații suplimentare, conform standardelor internaționale.

Evidența sarcinii la medpark înseamnă:

  • Asistența medicală primară și supravegherea sarcinii pe parcursul perioadei prenatale;​
  • Emiterea și actualizarea continuă a Fișei individuale a gravidei (forma 111E) și a Carnetului Perinatal (forma 113E) cu toate informațiile despre evoluția sarcinii și starea sănătății gravidei, conform standardelor naționale în vigoare;
  • Eliberarea certificatelor de concediu medical și de maternitate;
  • Elaborarea și completarea documentelor medicale necesare pentru acordarea indemnizației de maternitate și a altor beneficii garantate de stat;
  • Servicii medicale 24/24, pentru cazuri de urgență;
  • Posibilitatea de a-ți alege medicul (medic de familie, ginecolog);
  • Echipa de specialiști experimentați; 
  • Fără cozi la cabinetele medicale; 
  • Urmărirea calendarului de sarcină pentru viitoarea mămică și invitarea ei la următoarea etapa a monitorizării; 
  • Programe educaționale pentru viitorii părinți;
  • Confort de 5 stele;
  • Continuitatea proceselor: planificarea sarcinii, monitorizarea sarcinii, naștere, îngrijire copil - toate într-un mediu profesionist, prietenos și comod. 

TESTUL ARATĂ 2 LINIUȚE? LA MEDPARK ÎȚI CONFIRMĂM SARCINA GRATUIT!

9 luni de grijă și protecție cu Medpark

Medpark susține viitorii părinții și oferă o consultație GRATUITĂ la medicul ginecolog pentru confirmarea sarcinii, cu ecografia inclusă.

Oferta este valabilă pentru pacientele care au o reținere de cel puțin două săptămâni de menstruație și sunt în cel mult 10 săptămâni de sarcină, în limita programărilor disponibile.​ Pentru confirmarea sarcinii, viitoarea mămică trebuie să aibă la ea testul de sarcină pozitiv.

Maternitatea Medpark este prima alegere a mii de cupluri, deoarece aici grija pentru mamă și copil începe din prima clipă. De cele mai înalte standarde internaționale și siguranță maximă, chiar din prima zi de sarcină, se bucură viitoarele mămici care aleg să-și monitorizeze sarcina și să nască la Medpark. Pentru ca în ziua în care îi vei spune „Bine ai venit!” bebelușului tău să fii relaxată și liniștită, îți oferim condiții excelente, soluții medicale profesioniste şi pachete de servicii care ţi se potrivesc, create după principiul „totul inclus”. 

Vino la Medpark, unde vei beneficia de serviciile unei echipe medicale cu o vastă experiență în domeniu. 

Maternitatea Medpark - Pentru că meriți tot ce e mai bun!

Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la: 

Call-centru: disponibil 24/24 la (+373) 22 40 00 40
Recepția Medpark
Paginile dedicate pe Facebook: Maternitatea Medpark și Medpark International Hospital
Site-ul Medpark: www.medpark.md