mamaplus

5 idei de la Enter: cum să petreci Paștele în carantină

-
//
16.04.2020

În acest an, vom fi nevoiți să petrecem sărbătorile pascale altfel decât ne-am obișnuit, dar asta nu înseamnă că nu ne putem adapta situației actuale. Curățenia înainte de Paște, coptul cozonacilor, decorarea locuinței și timpul petrecut alături de cei dragi ne vor asigura buna dispoziție. Iar, pentru ca totul să meargă ca pe roate, noi îți oferim câteva idei despre ce să faci de sărbători, chiar și în condiții de pandemie.

#Dezinfectăm și curățăm casa

Primile de ce să te apuci - pardoseala, covoarele și curățarea umedă. Înnarmează-te cu electrocasnice, cum ar fi un aspirator bun și multă răbdare. Pentru o curățate umedă și uscată la nivel, alege un aparat de curățat cu aburi și aspirator într-un singur aparat, care să facă ”lună” orice suprafață. Hainele tale la fel trebuie curățate și dezinfectate. LG și Samsung folosesc la producerea mașinilor de spălat nanoparticule de argint, care în contact cu lenjeria dezinfectează bacteriile. Iar, pentru un mediu cât mai sănătos alege un purificator de aer pentru locuința ta.

#Vorbim și coacem cozonaci online

Chiar dacă de acest Paște nu vom putea fi alături de toți cei dragi, putem vorbi la telefon sau iniția apeluri video. Stabiliți din timp ora comodă pentru toate rudele și porniți o videoconferință. Aveți nevoie de un smartphone performant sau de un laptop. Puteți purta discuții atât cât doriți și coace în direct chiar și cozonacul de Paște sub privirile mamei sau bunicii. Un cuptor Gorenje se va descurca perfect cu această misiune! Iar dacă îți mai spunem că Enter acum îți dă 50% reducere la plită dacă îți iei și cuptor, sigur nu reziști tentații de a-ți înnoi bucătăria!

#Dedicăm timp pentru filme

Chiar dacă #stămacasă, majoritatea au trecut la lucru de la distanță și școala online. De aceea, ar fi o idee bună de sărbătorile pascale să faceți cu familia un movie night. Priviți o comedie, râdeți împreună și încercați să răspândiți optimism în această perioadă. Ca să vă puteți bucura din plin de conținutul de pe ecran, alege-ți și un Smart Tv pe măsură. Pentru a vă susține în această perioadă, Enter oferă orice televizor în rate, cu 0% dobândă și 6 luni de filme și TV MEGOGO absolut gratuit.

#Nu uităm și de jocuri

Distracția e binevenită în carantină! E o modalitată excelentă de a petrece timpul distractiv și interactiv. Consola gaming și un joc nou va diversifica timpul nu doar celor mici, dar și celor mari. Dacă nu știi cum să o alegi corect și de care exact să-ți cumperi ca să fie pe placul tău, vezi cel mai nou GHID Enter. Aici vezi afla care sunt diferențele între cele staționare și portabile și ce au diferit Xbox, PlayStation și Nintendo.

#Facem sport ca să dăm jos mesele copioase

În această perioadă efortul fizic este la minim, dar foarte necesar organismului nostru. De aceea, după sărbătorile pascale unde ne vom alinta cu diferite delicii, facem cât mai multă mișcare. Ne antrenăm acasă, sub muzică bună la boxa portabilă și ascultăm sfaturile antrenorului de pe mână – fitness tracker-ului. Acesta ne va ghida, sfătui și “certa” la nevoie.

Enter îți este alături în această perioadă și îți livrează gratuit și în siguranță orice gadget și electrocasnic direct până la ușă. Tu comanzi cu un singur click, iar curierul vine în cel mai scurt timp. Vă dorim un Paște fericit alături de cei dragi! #StaiAcasă

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram