mamaplus

Estetic-Sana

Клиника Estetic-Sana - это современный комплекс услуг, который сочетает в себе огромное количество эффективных омолаживающих процедур, комплексное лечение при акне, рубцах, розацее, удаление всех типов волос, озонотерапию, гидроколонотерапию, ремоделирование тела. Клиника оснащена современным оборудованием, в том числе 7 современными лазерными приборами. 

Адрес: Кишинев, ул. Александру чел Бун, 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Сайт

mamaplus

Laser vascular – tratament cuperoză, hemangiom

Laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm al companiei germane Asclepion - este un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben pentru îndepărtarea afecțiunilor vasculare cutanate.

Tratamentul inofensiv al hemangioamelor la copii și maturi a devenit posibil și în Moldova. Alege expertul în dermatologie medicală – clinica Estetic-Sana, cu echipamente specializate afectării vasculare! 

Epilarea cu laser – soluția salvatoare pentru combaterea pilozității

Suntem singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare definitivă adaptat nevoilor fiecărui client: Laser Diode, Laser Alexandrite Quanta System și electroepilare. 

mamaplus

Laser fracționat– lifting non chirurgical

Ls Er: YAG 2940 nm Quanta System (Italia)

•    Laser-ul resurfacing (fraxel) - cea mai avansată tehnologie de întinerire, este o alternativă reală a chirurgiei plastice 
•    Blefaroplastie minim invazivă cu laser - o metodă de reîntinerire a pleoapelor fără a apela la bisturiu
•    O veritabilă descoperire a medicinei – Laser-ul resurfacing este considerat tratamentul de aur în eliminarea cicatricilor 
•    Eliminarea vergeturilor cu laser – vis ce poate deveni realitate!

Laser înlăturare papiloame, nevuși, veruci

Tehnologia laser - o veridică revoluție în chirurgia modernă: absența hemoragiei, traumă minoră, recuperare rapidă, fără durere şi fără cicatrici. Precizia în excizie permite rezecția celor mai diferite tumori și din regiuni cu acces dificil ale corpului: nas, ureche, pleoape, gură, regiunea genitală, lăsând intacte țesuturile adiacente.

 Îmbătrânirea nu este inevitabilă!  

Clinica Estetic-Sana propune tratamente vaste anti-age, care îmbină avantajele procedurilor mini invazive-rapide, nechirurgicale, fără cicatrici, reluarea activității în scurt timp - cu rezultate în ansamblu de reîntinerire, cu un lifting remarcabil, cu atenuarea ridurilor, cu îmbunătățirea texturii cutanate:

•    Biorevitalizare/mezoterapie – pentru hidratare, rejuvenare facială 

•    Bioarmare – pentru stimulare neocolageneză, combate îmbătrânirea prematură și ptoza tegumentară, reconturarea liniei mandibulare (Radiesse, Crystalys, Out line, Ellanse)

•    Filleri cu acid hialuronic – mărire buze, corecție cearcăne, diminuare riduri, conturarea obrajilor, volumizarea pomeţilor, corectarea asimetriilor faciale (Belotero, Juviderm, Restylane, Teosyal, Stylage)

•    Toxina Botulinică - soluţia salvatoare în combaterea ridurilor de expresie și tratamentul hiperhidrozei. Procedura este cu adevărat spectaculoasă! (Botox, Dysport, Xeomin)

•    Lipoliză injectabilă - este un tratament ce presupune injectarea unor substanțe, care descompun depozitele de grăsime, stimulează drenajul limfatic, redau fermitate țesutului

•    Thread Lifting – o nouă victorie în lupta împotriva îmbătrânirii! Lifting-ul facial cu fire biodegradabile, biostimulatoare, de suspensie este o metodă revoluționară de repoziționare rapidă a țesuturilor

•    PRP terapie – cunoscută și cu denumirea de plasmolifting, plasmă bogată în trombocite, terapie Vampir, terapia Dracula. Tratamentul stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutând la formarea unui nou țesut prin injectarea propriei plasme. 

mamaplus

Lifting-ul facial non-invaziv – sunt opțiuni!

Remodelarea siluetei – fără bisturiu!

Femeia este mereu în căutarea remediilor miraculoase împotriva îmbătrânirii. 

Liftingul facial non-invaziv reprezintă un ansamblu de tratamente preferat de persoanele, care doresc un aspect mai odihnit al tenului, lifting, fermitate, dar evită intervenții injectabile și chirurgicale.

mamaplus

Frumuseţea, starea de bine, tonusul muscular, pielea catifelată, fără aspect de „coajă de portocală”, siluietă elegantă, fără intervenţii chirurgicale sunt principalele doleanţe ale femeilor. Pentru a obține rezultate performante în remodelarea siluetei, combaretea celulitei, lifting-ului  facial și corporal clinica Estetic-Sana oferă o gama variată de tratamente:

•    HIFU lifting – dispozitivul utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting.

•    Terapie cu microcurenți - pentru a îmbunătăți microcirculația sangvină și limfatică la nivel facial, hidratare și restabilire a metabolismului cutanat.

•    Electromiostimulare -  ajută la întărirea musculaturii feţei și gâtului, corpului, tratând problemele legate de fermitatea pielii la nivel facial, coborâre a ovalului și modelează silueta.

•    LPG masaj Velasmooth - presupune folosirea rolelor motorizate cu vacuum pulsat lejer, ce permite prelucrarea țesuturilor integral: mușchi, țesut adipos, piele. Declanșează lipoliza (eliminarea grăsimii), tonifică, stimulează sistemul limfatic, elimină retenția de apă, îmbunătățește microcirculația. 

•    Cavitație cu ultrasunet - reprezintă o alternativă la liposucția tradițională, chirurgicală, prin care se elimină grăsimile localizate în diferite zone ale corpului prin intermediul undelor cu ultrasunet de frecvență joasă. O sesiune poate reduce din corp 300-500 g de grăsime.

•    Criolipoliza - este noua inovație în tehnicile de slăbire, fiind un tratament sigur și ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism prin înghețarea lor.

Cu stil de sănătate – consultații și tratamente 

•    Consultația medicilor: dermatolog, chirurg, triholog, ozonoterapeut.

•    Hidrocolonoterapia – detoxifiere prin curățarea colonului cu restabilirea peristalticii intestinale, proceselor de absorbție și refacerea florei intestinale.

•    Ozonoterapia - este o tehnologie medicală cu scopuri profilactice și terapeutice. Terapia cu ozon are o gamă extrem de largă de acțiune:  bactericidă, virucidă, fungicidă, imunomodulatoare, antihipoxică, revitalizantă și trofică, de detoxifiere, de reglare sistemică a homeostazei în organism, de optimizare a funcţiei organelor şi sistemelor de organe. Ozonul este un agent cosmetic excelent, care acţionează atât din exterior cât şi din interior, previne îmbătrânirea precoce.

•    Tratamente în alopecie - tratamentul complex şi individual oferit de către medicul triholog cu experiență Nadejda Culinici.

•    Tratamente complexe în acnee – ozonoterapie, hidrocolonoterapie, peeling-uri curative, PRP terapie, LED terapie.

•    Tratamente complexe în hiperpigmentații.

mamaplus