Bebelușii pot fi extrem de mofturoși, iar găsirea unor rețete care să le fie pe plac este o adevărată provocare pentru mămici. Tocmai din acest motiv vă propunem o rețetă ușoară de biscuiti care vor fi pe placul celor mici și celor mai mari.
Pasați banana cu o furculiță până obțineți un piure fin. Adaugați scorțișoara și uleiul de măsline. Amestecați, apoi incorporați fulgii de ovăz. Dați merele prin răzătoarea mare și scurgeți sucul în exces.
Nu le scurgeți de tot, sucul va face biscuiții mai fragezi. Adăugați merele peste amestec și omogenizați.
Lăsați amestecul să se odihnească 5 - 10 minute. Este important ca fulgii de ovăz să se înmoaie. Sunt de preferat fulgii de ovăz mai mărunți întrucât se înmoaie mai repede.
Formați apoi biscuiții în palme. Îi puteți pune în tavă, direct pe hârtia de copt. Dați-i la cuptorul preîncălzit la 150 – 180 de grade pentru 25 de minute.
S-ar putea să fie gata și în timp mai scurt, în funcție de cuptor. Nu trebuie să-i uscați prea tare. Conținutul trebuie să fie moale la final.