În luna august avem fructe și legume din belșug, iar asta înseamnă că ar trebui să profităm din plin de această perioadă și să savurăm cele mai bune preparate culinare. Astăzi te delectăm cu o rețetă foarte simplă, din ingrediente pe care le găsești în orice magazin. Rulourile de vinete coapte se topesc în gură, iar mozzarella e ingredientul care dă un plus de savoare. Încearcă-le și tu!
Îndepărtează codițele vinetelor, feliază-le pe lung, presară sare pe ambele fețe și lasă-le 30 de minute.
Spală și usucă feliile de vânătă și pune-le pe grătarul încins până capătă o culoare aurie pe fiecare parte.
Pentru sos, amestecă uleiul cu sucul de roșii și cu usturoiul, apoi presară cu sare și piper după gust.
Omogenizează 300 g de mozzarella cu restul ingredientelor pentru umplutură. Pune pe fiecare felie de vânătă câte 2 linguri de compoziție, rulează-le și așază-le în tava în care ai turnat sosul de roșii. Repetă până termini toate ingredientele.
Presară restul de mozzarella și piper, dă-le la cuptorul preîncălzit până când brânza se gratinează. Ornează după imaginație.
Poftă bună!