Dacă tot vin sărbătorile, iar gospodinele își notează în caietul cu rețete ce și-ar dori să prepare pentru masa de Crăciun sau Revelion, vă venim în ajutor cu o sugestie bună pentru ceea ce va fi la desert. Food bloggerița Daniela Diaconu a împărtășit o rețetă de fursecuri absolut delicioase, care se topesc în gură și mai pot fi oferite și în calitate de cadou pentru cei dragi. Vezi în continuare ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare. Spor la treabă!
Se amestecă untul la temperatura camerei cu zahărul. Adăugăm gălbenușul de ou și formăm aluatul.
Modelăm din aluatul obținut în biluțe mici, le trecem prin albușul bătut apoi prin nuci sau semințe. Le aștezăm în tavă, iar pe mijloc formăm câte o gropiță în care adăugăm gemul preferat.
Fursecurile se coc 15-20 minute, în cuptorul preîncîlzit la 170 grade.