mamaplus

Pedagogul anului, ediția 2024: Când și unde va avea loc festivitatea

-
//
04.10.2024

Ministerul Educației și Cercetării anunță că duminică, 6 octombrie, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului republican „Pedagogul anului”, ediția 2024. Evenimentul va fi organizat la complexul multifuncțional Chișinău Arena.

mamaplus

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, în cadrul evenimentului vor participa președinta Republicii Moldova Maia Sandu, președinta Comisiei Parlamentare pentru cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Liliana Nicolăescu-Onofrei, ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, transmite Știri.md. 

Festivitatea va include ceremonia de premiere, urmată de un concert festiv dedicat Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ. 

De menționat că, concursul republican „Pedagogul anului” s-a desfășurat în trei etape (locală, raională/municipală și republicană). La final, au fost desemnați câte trei învingători la fiecare dintre cele trei categorii: „Educatorul anului”, „Învățătorul anului”, „Profesorul anului”. 

Concursul este organizat începând cu anul 2006 cu scopul de a încuraja performanța în educație și de a crește prestigiul profesiei didactice.