mamaplus

Andreea Bostănică, răsfățată de ziua ei! După ce și-a cumpărat un bolid de 300. 000 de euro, la 20 de ani și-a cumpărat casa visurilor

-
//
03.10.2024

Andreea Bostanica a împlinit ieri 20 de ani, ocazie cu care se relaxează într-o vacanță în Paris. Tânăra a vrut să își sărbătorească ziua de naștere așa cum se cuvine, iar o persoană specială a avut grijă ca acest lucru să se întâmple, iar surprizele au venit încă de la miezul nopții.

mamaplus

A petrecut seara la piscina hotelului, iar atunci când s-a întors în camera sa a avut parte de o surpriză de proporții. Întreaga cameră era invadată de baloane în formă de inimă. Însă, pe terasa apartamentului s-a aflat piesa de rezistență. A fost împodobită cu numeroase lumânări și baloane, iar elementul central a fost grămada de cadouri, scrie cancan.ro.

După ce recent și-a luat un bolid de lux, în valoare de 300 000 euro, influncerița Andreea Bostanica și-a cumpărat un imobil la București, în România. „Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 ani”, a scris artista pe rețelele de socializare, scrie unimedia.md.

Vedeta nu a ezitat să împărtășească imagini cu exteriorul casei sale.

„La mulți ani mie. Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 ani. Cea mai bună zi de naștere”, a afirmat influencerița.

mamaplus

Andreea Bostănică nu va merge la studii nici anul acesta. Potrivit unui filmuleț de pe Tiktok, vedeta sper că prima zi de facultate nu va veni în curând. Este într-o cu relație milionarul Abush, un fost pușcăriaș, în vârstă de 41 ani. Potrivit unui filmuleț pe Tiktok, cei doi sunt împreună din luna iunie, pe când influencerița se întâlnea și cu Abdol, un alt arab bogat. Totodată, se spune că bolidul de lux, deținut de vedetă nu îi aparține, ci este de fapt a lui Abush.

Andreea Bostanica s-au lăudat cu sumele amețitoare pe care le câștigă, susținând că bagă lunar în conturi zeci de mii de euro. Acum, ea a prezentat mașina de lux pe care și-a cumpărat-o la doar 19 ani. Bijuteria pe patru roți este ediție limitată și costă aproape 300.000 de euro.