mamaplus

Umilită și bătută sistematic de soț, o femeie din Călărași a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul, eliberat din sala de judecată

-
//
12.07.2024

Un bărbat din raionul Călărași a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de probă de 2 ani, după ce acum un an și-a determinat soția la sinucidere. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Strășeni, scrie deschide.md.

mamaplus

Potrivit materialelor dosarului, în perioada august 2022 – aprilie 2023, condamnatul de nenumărate ori își ofensa și agresa soția. Astfel, la data de 2 aprilie 2023, cuplul a plecat în orașul Călărași în vizită la părinții femeii, unde între cei doi, la fel, s-a iscat o ceartă. Într-un final, femeia a ieșit din casă și a urcat în automobil, după care a încercat să se stranguleze cu centura de siguranță.

Din fericire, rudele acesteia au observat și au intervenit rapid. Astfel, femeia a fost salvată.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut vina. Mai exact, acesta a declarat că nu cunoaște din ce motive soția a procedat în acest fel, dar admite că acțiunile violente comise de el au determinat-o să facă acest pas.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chişinău în decurs de 15 zile.