mamaplus

Un student din Chișinău se deplasează zilnic pe role la facultate: Mai greu e iarna

-
//
16.05.2024

Pentru a nu se înghesui dimineața în troleibuzul arhiplin, un student din Chișinău a hotărât că e mai bine să aibă propriile roți. Și nu e vorba de o mașină, ci de patine pe rotile.

mamaplus

George Seicaș aleargă, dacă putem zice așa, al doilea an, de acasă până la facultate și parcurge această distanță în aproximativ cinci minute. „Mai complicat e iarna”, spune George, dar nu are alte opțiuni. Între timp, tânărul a înțeles că poate să-i învețe și pe alți doritori de a fi pe roate, transmite jurnaltv.md

George Seicaș, student la USM: "Antrenez copii de doi ani deja. Eu sunt o „Federație Sportivă”, campion național, de mai mulți ani, de trei ani sunt campion național. Dar copii antrenez de doi ani. Copii în jur de teri ani încep să se antreneze, însă depinde deja de mai mulți factori. Dar așa nu este o vârstă anumită de când poți să te antrenezi. De exemplu am avut și persoane mai în vârstă de 40, 50, 60 am avut tot."

Opiniile sunt împărțite, ca de fiecare dată. Unii consideră că este o soluție ingenioasă, pentru a evita aglomerația și a duce un mod sănătos de viață, în timp ce alții au obiecții față de starea drumurilor, care îngreunează și acest mod de deplasare.

Mersul pe role este o activitate cu numeroase avantaje. În Chișinău puteți să faceți plimbări pe role nu doar vara, în parc, dar și în perioada rece a anului.