O vedem bucătărind aproape zilnic și ceea ce ne place mai mult la ea este că-și împărtășește rețetele absolut unice. Fiind adepta unui regim alimentar echilibrat, bloggerița Anna Smolnițchi are în dotare cele mai gustoase și sănătoase secrete culinare. Am zis să preluăm rețeta tortului vegan din 5 ingrediente pentru că este ușor de preparat și poate fi consumat de întreaga familie. Să trecem la treabă!
Pregătește blaturile pentru tort. Amestecă toate ingredientele indicate și împarte compoziția în două. Fiecare parte urmează a fi turnată în formă, pe care ar trebui să așterni câte o foaie de copt. Poți folosi aceeași formă pentru a face blaturile pe rând.
Coace prima parte în cuptor, timp de 10 minute, la o temperatură de 200 grade C. Apoi scoate-o, toarnă a doua parte din aluat în formă și dă-o la cuptor, tot pentru 10 minute, la aceeași temperatură.
Coace prima parte în cuptor, timp de 10 minute, la o temperatură de 200 grade C. Apoi scoate-o, toarnă a doua parte din aluat în formă și dă-o la cuptor, tot pentru 10 minute, la aceeași temperatură.
Adaugă ciocolata topită peste tort și pune-l în congelator din nou pentru 15-20 de minute, apoi păstrează-l în frigider.