Primul hipermarket cu produse pentru copii din Moldova

Primul hipermarket cu produse pentru copii din Moldova

-
//
10.10.2017

Te pregătești pentru nașterea unui copil, dar încă nu ai cumpărat lucrurile esențiale de care ai nevoie? Cauți un cadou pentru un copil și nu știi ce să alegi? Nu mai trebuie să vizitezi o mulțime de buticuri în căutarea cadoului necesar, deoarece acum poți găsi tot ceea ce te interesează în hipermarketul cu produse pentru copii Goose & Goose.

Primul hipermarket cu produse pentru copii din Moldova

Hipermarketul Goose & Goose este primul proiect din Moldova, care oferă o gamă completă de produse pentru copii. Imaginează-ți, spațiul de 2200 m2, în care sunt amplasate peste 300 de branduri diferite. În hipermarket, cumpărătorii vor găsi o gamă largă de cărucioare, maneje, premergătoare, tot felul de jucării, inclusiv mașini electrice, mobilier pentru copii, precum și bunuri pentru nou-născuți, inclusiv alimente pentru copii și produse chimice de uz casnic.

Proiectul, cu siguranță, poate fi numit grandios! La Goose & Goose găsești literalmente TOT pentru copilul tău. Conceptul hipermarketului demonstrează în mod clar abordarea europeană modernă - totul, de la idei, design până la zona aleasă corect, scopul principal fiind să aibă grijă de clienții săi.

Acum știi unde să mergi la cumpărături pentru copiii de la 0 la 16 ani! Tot de ce ai nevoie se găsește la Goose & Goose.

COMING SOON

str. Albisoara,42

www.goosegoose.md

www.facebook.com/GooseGoose.md