mamaplus

Vești noi de la graviduța Lili Sandu: ”M-am îngrășat 11 kilograme și am aproape 6 luni de sarcină”

-
//
30.04.2020

Actrița și cântăreața Lili Sandu este însărcinată în aproape șase luni, iar în luna august, vedeta va aduce pe lume primul ei copil. Iubita lui Silviu Tolu a povestit cum se simte în această perioadă și câte kilograme s-a îngrășat până acum.

„Mulțumesc lui Dumnezeu este minunat, este cuminte și din burtică. Îi ofer cea mai frumoasă viață, citesc, ascult muzică, sunt zen, meditez. E un copil răsfățat deja. Nu îl cresc singură, cu tatăl copilului ne vedem în weekend. E prins în perioada asta, e destul de dificil pentru el. E prins de dimineața până seara. Avem o viață înainte să fim împreună. Este destul de complicat, dar mă bucur că o am pe mama la mine. Îmi satisfac plăcerile culinare acum. A fost o perioadă destul de dificilă, dar acum suntem bine.”

mamaplus

”Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu există niciun caz COVID în familiile noastre. În cazul nostru, sarcina este un miracol de la Dumnezeu. M-am îngrășat 11 kilograme acum, dar nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă. Asta nu înseamnă că trebuie să rup frigiderul în două, dar mă simt mult mai frumoasă și femeie acum. Bine, soțul spune că acum are o altă femeie lângă el, mi-au crescut sânii foarte mult. Cred că niciun bărbat nu se plânge de asta”, a povestit Lili Landu în cadrul unui interviu televizat.

mamaplus