mamaplus

Natalia Morari, o graviduță veselă: ”Am aflat că la gravide crește sau se umflă nasul…”

-
//
25.01.2021

Acum două săptămâni, prezentatoarea TV Natalia Morari ne-a surprins frumos cu vestea că așteaptă primul său copil. A făcut-o chiar de ziua ei și a primit sute de felicitări din partea urmăritorilor entuziasmați de noutatea neașteptată. Natalia a reușit să țină în taină sarcina până în acel moment, însă acum vorbește foarte deschis despre schimbările pe care le-a remarcat între timp, mai ales că se află la prima sarcină și absolut toate detaliile le trăiește la maximă intensitate.

Ce s-a întâmplat nou în viața ei? Natalia a descoperit că nu doar abdomenul se rotunjește în perioada sarcinii, dar și… alte părți ale corpului.

”Mai nou am aflat că la gravide crește sau se umflă nasul. M-am uitat la poze vechi, le-am comparat cu cele noi și ce să vă zic - DOAMNE, CE CARTOAFĂ. Încă nu e ca această lămâie, dar deja pe acolo. Câte încă urmează să descopăr? Cu politica moldovenească e mai ușor nu știu cum...”, a scris Natalia Morari într-o postare pe Instagram.

mamaplus

Mai în glumă, mai în serios, femeile însărcinate și cele aflate la început de drum ar trebui să știe că umflarea nasului și a altor părți ale corpului în această perioadă sunt cauzate de o creștere constantă a nivelului de estrogen. Numit și hormonul sarcinii, el asigură fluxul de sânge către membranele mucoase, iar acest proces duce la retenția de apă în organism. Viitoarele mămici nu ar trebui să se sperie de aceste schimbări, pentru că sunt absolut normale, iar după naștere atât nasul, picioarele, cât și burtica, vor reveni la dimensiunile normale.