mamaplus

Anna Smolnițchi a dezvăluit sexul și prenumele bebelușului din burtică, într-un mod foarte creativ

-
//
04.03.2021

Mama a două fetițe, Anna Smolnițchi, va avea și un băiețel! Chiar dacă, din spusele ei, foarte multă lume se aștepta că în burtică se ascunde o fetiță, se pare că nu este chiar așa. Vestea cea mare a fost dată de jurnalistă în după-amiaza zilei de astăzi, spre bucuria tuturor prietenilor și a admiratorilor. Anna a decis să dezvăluie sexul bebelușului din burtică într-un mod special și foarte creativ, care cu siguranță va inspira și alte viitoare mămici.

mamaplus

”Unii dintre voi nu mai aveau răbdare, m-ați întrebat în mesaje private. Pentru alții, e o surpriză, mai ales că majoritatea au crezut în statistică, se așteptau să mai avem o fetiță. Acum spuneți-mi și voi: oare nu e un mod extraordinar de a da vestea celor dragi despre sexul copilului? Pictând burtica?”, scrie Anna Smolnițchi pe Instagram.

mamaplus

Tânăra mămică spune că va purta creația pe burtică timp de câteva zile, iar vopselele se mențin până la prima spălare. Partea ei preferată a fost atingerea buretelui și a pensulelor înmuiate în vopsea.

”Femeile însărcinate au nevoie de relaxare în fiecare zi, dar și de momente de creație, în timp ce corpul lor creează o nouă viață în pântec. Recomand acest exercițiu minunat, o formă de terapie prin artă. Copiii sunt și ei încântați, au cam făcut tărăboi, au cam amestecat culorile, însă Vlada e obișnuită. Echipa U Happy vede în orice poznă a copilului o metodă de explorare a lumii înconjurătoare. Nu se supără, ci transforma totul într-o glumă. Grație desenului de pe burtă, fetițele noastre înțeleg și mai bine în ce fel crește Luca în burtică.”, mărturisește jurnalista.

Menționăm că Anna Smolnițchi se află acum la finalul trimestrului doi de sarcină și abia așteaptă să-l țină pe Luca în brațe. 

Mai multe detalii despre sarcină, dar și modul în care își va aduce pe lume al treilea copilaș, află din interviul realizat recent de MamaPlus.md.