mamaplus

O mamă a spus cum își liniștește bebelușul atunci când plânge în mașină și a stârnit multe critici

-
//
05.10.2021

Gabriela Prisăcariu, soția prezentatorului TV din România, Dani Oțil, a devenit mamă la mijlocul lunii septembrie și de atunci viața ei a luat o altă întorsătură. Nevoită să găsească tot felul de ”trucuri” pentru momentele în care simte că situația o depășește, proaspăta mămică a recurs la o practică inedită de a-și liniști bebelușul atunci când plânge.

Mamele înțeleg cel mai bine ce înseamnă acest ”job” full-time. Gabrila spune că poate face față zilelor în care responsabilitățile o copleșesc doar cu ajutorul unor mici ”trucuri” știute doar de ea.

Aflată la volanul mașinii, vedeta a avut parte de un moment dificil atunci când cel mic a început să plângă. Ne având foarte multe variante la care să apeleze, copilul fiind pe bancheta din spate, în scaunul special pentru bebeluși, Gabriela Prisăcariu s-a adaptat situației mai bine decât și-ar imagina oricine:

”Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a fost replica spusă de Gabriela Prisăcariu și care a adus zâmbete pe chipul celor care o urmăresc. Nu toată lumea a înțeles ironia vedetei, iar reacțiile ”mamelor perfecte” nu s-au lăsat mult așteptate:

”Ce idee idioată… mă dezamăgești”, a fost una din reacțiile primite de vedetă.

Ei bine, nu știm motivul pentru care cel mic a început să plângă, dar tot ce știm este că proaspăta mămică se descurcă în orice situație, indiferent de împrejurări.

Se pare că rolul de părinte a venit și cu mici avantaje pentru proaspătul tătic. Dani Oțil a dezvăluit că de când a devenit tătic are cele mai bune ”scuze” atunci când nu are chef sau nu vrea să participe la anumite evenimente. Așa se face că… datorită fiului său, Dani Oțil poate să se sustragă fără să-și supere apropriații:

”Am cele mai tari scuze de când s-a născut bebelușul. Tocmai am anulat întâlnirea pentru un grătar. Nu te duci că ai copil, e foarte fain”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”

mamaplus