Vestea că Valeria Fainescu a născut un băiețel ți-am dat-o ieri, însă tabloul nu era să fie complet, fără un nou vlog în care să aflăm mai multe detalii despre travaliu și naștere. În filmulețul publicat pe vloggeriță acum câteva ore ne spune prin ce peripeții a trecut până a ajuns la spital, inclusiv momentul în care mașina în care se afla a fost oprită de un echipaj de Poliție, precum și nașterea propriu-zisă. Să recunoaștem, nu orice mamă din Moldova ar avea curajul să filmeze și să posteze pe rețelele sociale ziua în care își aduce pe lume copilul...

Cel mai emoționant moment a fost întâlnirea tatălui cu fiul său, dar și primele gânduri ale proaspetei mămici. Deși și-a dorit mult să-și vadă și fiica de un an și zece luni alături în momentul în primele clipe din viața frățiorului, Valeria spune că acest lucru este interzis în perioada pandemiei și a așteptat cu nerăbdare să meargă acasă.

Menționăm că Valeria Fainescu a născut fără complicații pe data de 7 martie, la 37 de săptămâni de sarcină. Micuțul cântărea la naștere 2,640 g. Deocamdată vloggerița nu a anunțat ce prenume a ales pentru băiețelul său.

Vezi întreaga poveste în filmulețul de mai jos.