mamaplus

O femeie a povestit cum a scăpat de vergeturi și diastază abdominală, după o sarcină gemelară

-
//
14.01.2021

Femeia în vârstă de 33 de ani a mărturisit că sarcina gemelară și-a lăsat amprenta asupra fizicului ei, însă acum, la 14 luni de la nașterea gemenilor, ea se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Ea spune că după nașterea gemenilor săi s-a pomenit cu vergeturi accentuate și diastază abdominală. Tânăra mămică a fost nevoită să facă terapie și pilates pentru a-și recupera abdomenul. Recuperarea ei a început la doar două săptămâni de la naștere și a durat aproape 14 luni.

Morgan Miller, jucătoare de volei pe plajă și fotomodel a făcut publice mai multe imagini, între care una surprinsă în timp ce era însărcinată cu gemenii Asher și Aksel. În cadrul acesteia, fanii ei au putut observa că avea burta plină de vergeturi.

De parcă nu erau de ajuns acestea, tânăra a suferit și de diastază abdominală după naștere, o afecțiune ce apare atunci când mușchii drepți abdominali, care se separă pentru a face loc uterului în creștere, nu mai revin la poziția lor inițială, din cauza pierderii elasticității.

Cum a scăpat de vergeturi și celulită?

mamaplus

În tot acest timp, ea a urmat și o ședință de microneedling, pentru a elimina urmele vergeturilor, însă ”a fost foarte dureroasă”, după cum a mărturisit ea. De asemenea, ea a mărturisit că în timpul acestui proces de recuperare, ea a descoperit un produs cosmetic, pe care l-a folosit de trei ori pe săptămână pentru a reduce urmele vergeturilor și celulita. Este vorba despre un scrub pe bază de cafea, uleiuri naturale și vitamina E.

mamaplus

Înainte de a rămâne însărcinată cu gemenii săi, femeia a pierdut un copil

Morgan Miller și soțul ei, schiorul olimpic Bode Miller, au anunțat că vor deveni părinți de gemeni la aproape un an după ce și-au pierdut fiica, pe Emeline, în urma unui înec accidental. În timpul unei apariții la TV, cuplul a anunțat că, din toamnă, familia lor se va mări nu cu unul, ci cu doi fii gemeni. Aceștia au recunoscut atunci că sarcina nu a fost programată, ci a fost o surpriză uriașă pentru amândoi.

Cuplul mai are un fiu în vârstă de aproape doi ani, Easton, și unul în vârstă de cinci ani, Nash. Schiorul mai are de asemenea un fiu în vârstă de șapte ani, Samuel, și o fiică în vârstă de 12 ani, Neesyn. Fiica lor Emeline s-a născut pe 5 noiembrie 2016 și s-a stins din viață pe 10 iunie 2018 în timp ce Morgan era însărcinată cu al doilea fiu al cuplului.

mamaplus