mamaplus

Ce trebuie să știi despre nașterea naturală și cum să te pregătești pentru ea. Recomandările specialiștilor (VIDEO)

-
//
07.10.2020

Nașterea naturală este procesul fiziologic prin care femeile aduc pe lume copii, atunci când nu există anumite complicații. Tot mai multe gravide însă aleg operația de cezariană din frica de durerile nașterii vaginale. Astfel, este important ca de la început să se cunoască avantajele și dezavantajele nașterii naturale, metodele de diminuare a durerilor, dar și cum să se pregătească mămicile de această experiență.

Teama mămicilor de a naște natural este un sentiment absolut firesc, dar cu ajutorul informării și pregătirii corecte, ele pot depăși mai ușor această frică.

Pentru a decurge fără probleme, nașterea pe cale naturală poate fi pregătită încă din timpul sarcinii. Care sunt etapele, cum pot fi ameliorate durerile travaliului care cresc în intensitate și frecvență, cum să ai parte de o experiență cât mai plăcută și ce se întâmplă îndată după nașterea bebelușului, aflăm de la Natalia Sclifos și Larisa Moldovan, specialiști ai spitalului Medpark, în cadrul unui reportaj din emisiunea Mama Mia.

P.S. Urmăriți AICI ediția integrală a emisiunii Mama Mia cu Marina Cârnaț, despre experiența maternității.