mamaplus

Marina Cârnaț pregătește camera bebelușului: ”În primul an, soțul va dormi în altă cameră”

-
//
29.07.2021

Mama a șapte (în curând 8) copii, Marina Cârnaț, a ajuns în săptămâna 38 de sarcină și, pentru că se află pe ultima sută de metri înainte de naștere, își pregătește casa pentru apariția unui nou membru al familiei. Dacă până nu demult ne împărtășea detalii despre conținutul bagajului de maternitate și cum își pregătește copiii pentru apariția bebelușului, acum, Marina a făcut un tur al casei și ne-a arătat cum a amenajat camera în care va dormi împreună cu bebelușul său.

mamaplus

”Primul an copilul va dormi cu mine în acest dormitor, dar în pătuț. Soțul – în altă cameră. Eu am casă mare, are unde să doarmă liniștit. Împreună cu copilul nu am dormit cu niciunul și de aceea mi-a fost ușor să-I învăț să doarmă singuri și eu să fiu liniștită și odihnită.”, a explicat Marina Cârnaț pe Instagram.

Nu e de mirare că, pentru cele mai multe cupluri, odată cu venirea pe lume a bebelușului, lucrurile se schimbă radical, inclusiv rutina zilnică. Potrivit unor studii de specialitate, 10% dintre părinți dorm separat după nașterea primului copil, în timp ce peste 33% dintre părinți aleg să doarmă în încăperi separate pentru a-i asigura partenerului relaxarea și odihna necesară. Doar 60% dintre părinți au declarat că dorm împreună în fiecare noapte.

mamaplus

Marina Cârnaț a mai menționat un sfat important pe care îl are soțul ei pentru bărbații care au soțiile însărcinate: renunță la orgoliu, uită de ambițiile tale personale și petrece cât mai mult timp cu soția. Vei observa că, în cele 9 luni, relația voastră va deveni și mai apropiată; soția niciodată nu va avea depresie și va dori să îți nască și următorul copil.”

S-ar putea să te intereseze și articolul Marina Cârnaț se pregătește de a opta naștere: ”Îi voi da suzeta încă din prima zi„