mamaplus

Mămici cunoscute de la noi, ale căror copii sunt născuți în preajma Crăciunului pe stil nou

-
//
24.12.2021

Printr-o frumoasă coincidență, în preajma Crăciunului pe stil nou, mai multe mămici cunoscute publicului de la noi sărbătoresc zilele de naștere ale copiilor. Crăciuneii și Crăciunițele le-au făcut viața mai frumoasă și cu siguranță le poartă noroc.

Nelly Ciobanu, mamă de adolescentă

mamaplus

Artista poporului, Nelly Ciobanu, este o mămică împlinită, pentru că în acest an, pe data de 24 decembrie, fiica sa Mirela împlinește 16 ani. Artista mărturisește că habar nu are când au trecut toți acești ani, însă este foarte fericită că Mirela este un copil bun.

”Pe alocuri sunt o mamă autoritară. Sunt niște valori după care părinții noștri ne-au educat. Cea mai importantă este discuția. Discută cu copilul tău, vezi cum gândește, ce-și dorește... Trebuie să aplecăm urechea la ceea ce ne spun copiii noștri, pentru că face bine.”, a menționat Nelly Ciobanu într-un interviu pentru Telemagazin.

Svetlana Sainsus, mândră de băiatul său

mamaplus

Fiul Svetlanei Sainsus s-a născut în Ajun de Crăciun acum 14 ani. Cu această ocazie frumoasă, Svetlana a publicat câteva imagini cu Maxim-Cristian, alături de un mesaj emoționant:

”Îmi spune des că sunt prea bună mamă pentru el și că mă comport cu el ca și cum ar fi un copil ideal, dar el nu este... Este, asa cum pentru fiecare mamă este copilul său. Maxim-Cristian, pentru că Dumnezeu mi l-a dăruit în seara de Crăciun și este bucuria și dragostea mea necondiționată. Sunt mândră să îl vad în ce se transformă, un tânăr respectuos, mărinimos și un bărbat adevărat. Sunt fericită că încă mă sărută înainte de somn și-mi spune "te iubesc" și încă sper să o facă mult timp înanite. Iar eu sunt recunoscătoare Domnului pentru așa copil minunat și sunt mândră că am reușit nu ușor, dar am reușit să cresc un bărbat adevărat. Să fii sănătos puiul mamei, că de restul am eu grijă să intorc și munții pentru tine doar să fii fericit.”, se arată în mesajul special al Svetlanei Sainsus.

Carolina Gorun și fiul ei Darius

mamaplus

Băiețelul interpretei Carolina Gorun este sărbătorit în data de 23 decembrie – cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-a primit vreodată. Darius împlinește un anișor de când a venit pe lume și a schimbat în totalitate viețile părinților săi. Într-un interviu recent pentru MamaPlus.md, Carolina Gorun ne-a mărturisit că rolul de mamă este cel mai frumos cadou al vieții și îl savurează cu tot sufletul.

Natalia Barbu are băiat mare

mamaplus

Fiul Nataliei Barbu împlinește astăzi 10 anișori. În această perioadă, Victor este răsfățatul familiei, pentru că primește cadouri atât de ziua lui cât și cu ocazia Crăciunului. În acest an, i se va alătura și surioara lui Vera, care va fi cea mai dulce Crăciuniță.

Citește și articolul Zi importantă pentru Natalia Barbu: ”Băiatul meu face azi 10 ani!”

Xenia Piciughin și Crăciunița Ama

mamaplus

Acum doi ani, în data de 25 decembrie, Xenia Piciughin și Sasha Lopez au devenit părinți pentru prima oară. Ama a venit pe lume de Crăciun la Chișinău, orașul de baștină al părinților săi. Fetița este foarte activă, merge la grădiniță și adoră să se joace cu cățelul familiei. Xenia spune că este o mamă împlinită, pentru că are un copil cuminte și mult așteptat.

Bloggerița Anna Casian-Musteață și fiul Stelian

mamaplus

Mama a trei copii și bloggerița Anna Casian-Musteață continuă lista mămicilor norocoase, pentru că astăzi este o zi specială și în familia ei. Fiul său Stelian împlinește 7 anișori și cu această ocazie, i-a transmis un mesaj emoționant: ”La mulți ani, Stelian! În 7 ani, viața a dat cu tine greu de pământ, dar ai știut să te ridici și să-i râzi în față. Să ne fii sănătos, căci de restul vom avea noi grijă!”