mamaplus

La două luni de când a născut, Lidia Isac povestește cum e viața în carantină cu copil mic

-
//
05.05.2020

În luna februarie vă anunțam că interpreta Lidia Isac a devenit mama unui băiețel minunat. S-a întâmplat asta mai exact pe 28 februarie. Pe atunci probabil nici nu bănuia că urmează o perioadă de autoizolare, pentru că producătorul ei, Serghei Orlov, spunea că Lidia avea programate deja câteva concerte la începutul lunii martie.

Deși își ascunde cu mare iscusință viața de mămică și nu vrea să vorbească despre asta în public, în această dimineață Lidia a făcut câteva mărturisiri în cadrul unui interviu televizat.

”Am noroc de carantina asta. Am timp să mai fiu și mamă. Dacă nu era carantina, demult eram la concerte, lucram și așa mai departe. Abia sunt la început, încerc să le reușesc pe toate, dar totodată să nu uit și de mine și pe lângă faptul că sunt mamă mai încerc să compun, să mă ocup de creație.”, susține tânăra mămică.

mamaplus

Pe lângă muzică, Lidia mai face și sport alături de soțul său, Radu Țaruș. Cei doi au publicat pe Instagram un filmuleț în care demonstrează cât de bine execută câteva seturi de exerciții fizice în tandem.

Menționăm că cei doi sunt căsătoriți din anul 2018, Radu fiind DJ și producător muzical.