mamaplus

La aproape 30 de ani, are trei băieți, tripleți și e însărcinată cu gemeni

-
//
20.05.2020

Până la vârsta de 22 de ani Chloe şi lui Rohan Dunstan se bucurau de trei băieţi minunați pe care îi considerau cele mai de preţ daruri ale vieţii. Cei doi își mai doreau o fetiţă. La prima ecografie după ce a rămas însărcinată, Chloe a avut surpriza vieții ei: medicii i-au spus că va avea tripleți!

mamaplus

În săptămâna 28 de sarcină, Chloe a aflat că avea în pântec doi băieţi şi o fetiţă, iar fetiţa era slab dezvoltată şi toate semnele indicau că nu va supravieţui. Disperaţi, medicii au căutat o soluţie pentru a salva viaţa fetiţei. Mama însă a refuzat intervenția chirurgicală propusă de medici și a decis să ducă sarcina până la capăt. Tripleții s-au născut sănătoși și se numesc Rufus, Hank și Pearl și au acum 4 ani. Cei mai mari copii ai lor sunt Evan (8 ani), Otto (7 ani) și Felix (6 ani).

mamaplus

Așa se face că Chloe și Rohan nu s-au oprit aici și s-au gândit că familia lor are loc pentru mai mulți membri. De Ziua Mamei, la începutul lunii mai, femeia a dat cea mai așteptată veste: va deveni mămică de gemeni. Prin urmare, ea va avea opt copii până a împlini vârsta de 30 de ani și este o mămică de-a dreptul fericită! Gemenii urmează să vină pe lume în luna noiembrie, iar copiii abia așteaptă să-și cunoască frățiorii.

mamaplus
mamaplus