mamaplus

La 2 zile de la naștere, Marina Cârnaț anunță ce prenume a ales pentru al optulea copil

-
//
13.08.2021

Gata cu secretele! Bloggerița Marina Cârnaț a dezvăluit în sfârșit misterul și ne-a comunicat că a născut o fetiță pe care a numit-o Mia. Fiind la a opta naștere, Marina a decis să nu anunțe sexul bebelușului în timpul sarcinii și a făcut asta abia în ziua externării din maternitate. Proaspăta mămică spune că se simte bine, iar nașterea a decurs fără complicații. Cu această ocazie deosebită, Marina a publicat și un filmuleț care descrie momentul venirii pe lume a micuței.

Prenumele ales pentru fetiță reprezintă o continuare a tradiției familiei Cârnaț, pentru că toți copiii poartă prenume care încep cu literele ”T” și ”M”.

”Dacă după prima naștere arătam ”vai de capul meu”, iată că la a opta am experință și a decurs mult mai rapid. Organismul deja cunoaște tot. (...) Noi suntem foarte fericiți pentru că Dumnezeu ne dăruiește copilași, nu contează sexul. După al șaselea copil, Malvina, am zis că... asta este. Câți și cum și cât, domeniul acesta eu nu-l închid și-l las exclusiv pentru Dumnezeu. Numele fetiței l-am ales din sugestiile urmăritorilor de pe Instagram. Mie mi se pare că se combină perfect: Teo-Mateo, Mia-Tamia”, a menționat bloggerița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mami x 8 (@marinacarnat)