mamaplus

Gloria Gorceag, din nou mamă de băiat: ”Îmi doream și fete și băieți, dar nu e cum vrem noi” (FOTO)

-
//
14.04.2021

Prezentatoarea TV și interpreta Gloria Gorceag a anunțat la începutul lunii martie că este însărcinată cu al doilea copilaș. La 29 de săptămâni de sarcină ea a simțit că este pregătită să dezvăluie și sexul bebelușului din burtică. Chiar dacă foarte multă lume o întreabă dacă va planifica și al treilea copil, cu gândul că s-ar putea să fie o fetiță, Gloria le-a dat un răspuns cât se poate de sincer și profund.

”Da, da, în familia noastră mai vine un flăcău și sincer, sunt încântată de această perspectivă. Evident, ca orice femeie, îmi doream și fete și băieți, dar nu e cum vrem noi, dar e așa cum trebuie să fie. Când am aflat că iar cumpărăm hăinuțe albastre primul gând a fost “Doamne, chiar vrei să am 3 copii?” Dar foarte repede mi-am dat seama că nu suntem la restaurant unde comandăm din meniu fete sau băieți, m-am acomodat în 3 secunde cu ideea și acum sunt foarte sigură că universul ne dă exact ce ni se potrivește. Plus, eu mereu m-am înțeles bine cu băieții. Și apoi nu uit nici de vorba aia foarte adevărată “sănătos să fie”

Mă amuză încă reacțiile oamenilor care află că tot băiețel voi avea “ei lasă că nu-i rău niș cu băieți” e ceea ce aud, dar fraza care mi se zice zilnic e asta “las’ că al treilea va fi fată”  Dar credeți-mă, eu sunt mai mult decât fericită că voi fi unica fetiță în casă. PS: până și pisica noastră e motan.”, susține cu o doză de amuzament tânăra mămică.

mamaplus

Dacă la prima sarcină avea mai puține griji și savura idn plin fiecare moment, acum Gloria spune că nu stă locului nicio secundă, pentru că fiul său de doi ani și opt luni este foarte activ și cere multă atenție din partea ei. Chiar și ea, ea spune că și-a dorit mult al doilea copil și abia așteaptă să-l țină în brațe și să îi ofere o copilărie frumoasă.

”Ne-am dorit mult încă un copil. Eu nu știu cum se fac copiii surpriză, la noi sunt planificați. Nu s-a lăsat așteptată vestea, doar că nu am sărit să anunțăm rudele și am mai zăbovit un pic. Am făcut anunțul abia pe 21 noiembrie, de ziua mea. Am putut ține secretul și pentru că burtica nu a fost tare proeminentă. Dacă la prima sarcină creștea foarte repede, acum nu s-a observat.”, a povestit ea într-un interviu pentru MamaPlus.md.

Menționăm că Gloria este căsătorită cu compozitorul Vitalie Catană.

mamaplus