Derularea la nesfârșit în feedurile de pe rețelele de socializare este plictisitoare, dar ce altceva să faci în timp ce aștepți copilul de la școală sau atunci copilul tău doarme iar mașina de spălat încă nu a finisat ciclul? Puteți juca pe telefonul dvs.... Dar vrei ca imaginea să fie plină de culoare, să fie plăcut de jucat și să fie un challenge pentru creier. Mai recent, a apărut un joc distractiv Jolly Match de Jolly Battle din seria „match-3”. Poate fi deja descărcat din App Store sau adăugat la precomenzi pe Play Market.

Personaje adorabile și o aventură din povești

Subiectul jocului este binevoitor și incitant, fără agresiune și violență. Dacă îi permiteți copilului să joace jocuri pe mobil, atunci acesta este unul din ele. O poveste fascinantă a început în jocurile francizei Jolly Battle cu personaje amuzante în formă de torte, unde fiecare are propriul nume și caracter - Comic, Clumsy, Prankster și Loafer.

Într-o zi, magicianul Comic a făcut o greșeală în vraja sa și o tornadă magică a lovit Regatul vesel. A demolat totul în calea sa - a distrus toate clădirile și a cauzat multe necazuri locuitorilor. Acum, personajele trebuie să învingă tornada năvalnică și imprevizibilă, să elibereze toate insulele și să le salveze de la distrugeri ulterioare.

De ce jocul le place atât copiilor cât și adulților?

Te așteaptă niveluri colorate, în care toate elementele sunt dulciuri delicioase: există prăjituri, jeleuri, pepeni roșii și alte delicii. Exclamațiile și reacțiile amuzante ale personajelor fac jocul distractiv. La fiecare nivel, sunteți însoțit de un asistent care vă încurajează și vă aplaudă progresul. De îndată ce magia sa este gata, personajul tort ajută la finalizarea sarcinii mai repede, aruncând un amplificator suplimentar pe terenul de joc.
 

mamaplus

Utilizând combinații mai complexe veți obțineți mai multe puncte la sfârșitul nivelului. Pentru finalizarea fiecăruia dintre nivele veți primi stele care pot fi folosite pentru a echipa Regatul cu clădiri noi.

mamaplus

Stăpânește întregul Regat!

Regatul Vesel este o întreagă lume-mică, plină de viață! Clădire după clădire, o vei restaura și te vei simți ca o adevărată prințesă - vei construi un castel, o fabrică, un depozit, vei amenaja case pentru locuitorii regatului. Prin modernizarea clădirilor, vei grăbi producția de produse și vei îndeplini mai rapid cererile locuitorilor Regatului tău, primind monede pentru asta. Pentru ei, puteți decora clădiri și întreaga insulă și, de asemenea, puteți obține mișcări suplimentare pentru a trece noi niveluri.

mamaplus

Umple-te de emoții pozitive în Jolly Match by Jolly Battle: în fiecare zi vei găsi noi sarcini pentru care vei primi recompense și premii, vei finaliza niveluri unice și vei câștiga bătălii spectaculoase!

Descărcați jocul din App Store sau precomandați-l pe Google Play.