Sărbătorirea Anului Nou este învăluită de semne și superstiții. Noi le-am selectat pentru dumneavoastră pe cele mai haioase!

• Cu un minut înainte de ora 12.00 trebuie să reușiți să curățați o mandarină de coajă (sau portocală) și să o puneți sub brad. Se spune că dacă vă reușește acest lucru, anul va fi unul foarte norocos.

• După ce ați făcut acest lucru, grăbiți-vă să aruncați un pahar – cel ce va face ultimul acest lucru înainte de ora 12.00, de asemenea, se spune că va fi foarte fericit în noul an. Evident, nu uitați despre tradiționala dorință pe care, neapărat, trebuie să o scrieți pe o foiță pe care urmează să o ardeți, să o aruncați în bocalul cu șampane și să o beți toată. Cel mai probabil, toate la un loc, vă vor aminti despre un mini-maraton. Dar dacă vă doriți fericire în noul an, probabil ar trebui să vă pregătiți din timp.

• Încă o modalitate de a atrage banii și norocul în noul an – să respectați următorul ritual; să vă puneți o dorință pe o monedă, să o aruncați în bocalul cu șampanie, șampania o serviți toată, moneda o uscați și faceți din ea, ulterior, un pandantiv.

• Nu uitați să petreceți corect anul. Pentru asta trebuie să scoateți din casă un obiect, cum ar fi drept mulțumire anului vechi. După ce acele ceasornicului au bătut ora 12.00, obiectul poate fi adus înapoi în casă. Dacă decideți să respectați acest ritual de anul nou, vă sfătuim să scoateți din casă un obiect mai puțin atractiv și ieftin, în caz contrar, riscați să nu mai aveți ce aduce înapoi.

• În cazul în care, în noaptea de Anul Nou călcați pe stradă în bălegar – fericirea vă este garantată. Plus la asta, noroc prevestește și întâlnirea cu un câine mare și bun sau un cal alb.

• Nu ar fi de dorit să uitați despre încă o superstiție de Anul Nou: dacă în noaptea de Anul Nou vi se întâmplă ceva neobișnuit, așa se va întâmpla tot anul. Așa că temperați-vă bucuria în cazul în care călcați în bălegar sau dați peste un cal alb.

• În nici un caz nu aruncați bradul de pe fereastră sau balcon - viața de familie se va spulbera, la fel și fericirea. Bradul trebuie scos și înfipt în zăpadă.