Teodor și Marina Cârnaț formează una dintre cele mai frumoase și admirate familii de la noi din țară. Cei doi soți au împreună 7 copii minunați pe care-i educă frumos și responsabil. Astăzi, Teodor Cârnaț își sărbătorește ziua de naștere. Bărbatul a împlinit 49 de ani.

Cu această ocazie specială, Marina l-a felicitat, publicând pe pagina sa de Instagram mai multe imagini și un mesaj emoționant, prin care și-a exprimat dragostea și recunoștința pe care i-o poartă soțului său.
 

„Azi ai 49 de ani și știu că ești fericit! Ești cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu mi-l putea oferi, nu pentru că ești perfect, ci pentru că niciodată nu renunți să încerci să fii cea mai bună versiune a ta pentru mine. Sunt extrem de mândră de tine în tot ceea ce faci, pentru că știu că orice ar fi, ai cele mai înalte calități pe care puțini le au: omenia, blândețea, verticalitatea, corectitudinea, iertarea, smerenia... Iar faptul că avem copii care sunt foarte mândri când spun că familia lor este “Cârnaț” - spune totul de la sine. Te ador, Teodor!”, a scris ea.

În storys-urile publicate, Marina a spus că au început să sărbătorească la miezul nopții și că i-a dăruit soțului ei două perechi de ochelari.
 

mamaplus

Soții Teodor și Marina Cârnaț au împreună 7 copii - 3 băieți și 4 fete: Teo, Manuela, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina și Tamia și se pare că se descurcă de minune cu rolurile de părinți.

Citește și: Rutina zilnică a unei mame cu 7 copii. Marina Cârnaț „Ei mă ajută mereu să am dispoziție bună...”

mamaplus