Gina Barrino a trecut prin drama vieții ei. Proaspăt devenită mămică, femeia a fost nevoită să-și crească singură copilul, partenerul ei refuzând să-și recunoască copilul. Toate bune și frumoase până când Gina a început să primească tot mai multe observații referitoare la diferențele prea mari de trăsături dintre ea și copilul ei. Iată ce a descoperit femeia în urma unui test ADN!

Când Brandon s-a născut, a fost cea mai frumoasă zi din viața Ginei. Deși avea o relație de 3 ani cu iubitul ei, ziua când a rămas gravidă a fost decisivă pentru mersul relației lor. Greg Lassinger, iubitul tinerei, a decis să-și ”ia mâna” de pe ea și de pe viitorul copil și a părăsit-o.

Sentimentul că a devenit mamă a fost de departe cel mai frumos, motiv pentru care Gina nu a fost afectată că Greg a abandonat-o. Aceasta a lăsat tot în urmă și s-a simțit mai  capabilă ca niciodată să își crească singură fiul.

Fiul ei s-a născut cu ochii albaștri și păr roșcat, însă, spre mirarea mamei și a rudelor, niciun membru al familiei nu avea ochii albaștri. Postând fotografii cu cel mic pe rețelele de socializare, Gina s-a confruntat cu un număr mare de observații din partea internauților.

Gândul unei greșeli făcute de medicii din maternitate începuse să încolțească în mintea proaspetei mămici, moment în care s-a decis să facă un test ADN.

După două săptămâni, Gina a primit rezultatul și mare i-a fost mirarea când testul ADN a arătat faptul că micuțul nu este copilul ei. De la spitalul unde a născut, femeia a aflat că s-au născut doi copii în ziua respectivă.

Unul al ei și celălalt al unei femei fără adăpost care a murit după ce a născut. Băieții au fost înregistrați drept Brandon Barrino și Dylan Lassinger, cel din urmă purtând numele de familie al fostului partener al ei.

Într-un final, Gina a aflat că fostul ei iubit, tatăl celui mic, schimbase copilul ei cu cel al femeii fără adăpost și îl luase pe numele lui. Femeia a mers direct la poliție, acolo unde l-a acuzat pe Greg de răpire, iar acesta a ajuns în spatele gratiilor, împreună cu asistenta pe care o mituise pentru a schimba copiii și a modifica actele.