O mămică a simțit că intră în pământ de rușine, după ce s-a împiedicat în timpul unei curse sportive organizată de școala la care învață fiica ei. La insistentele fiicei sale de 8 ani, femeia a acceptat să participe la o cursă sportivă între părinți organizată la școala la care învață micuța ei. În timp ce alerga cot la cot cu adversarele sale, mămica s-a împiedicat și a căzut, iar fusta pe care o purta s-a ridicat, lăsându-i la vedere fundul și lenjeria intimă neagră.

„M-am împiedicat în propriile picioare. Cred că corpul meu se mișcă prea repede decât picioarele mele! Sunt atât de neîndemânatică, mereu cad. M-am simțit umilită în acel moment, dar asta a fost! Mi-am arătat lenjeria intimă, ceea ce, evident, este jenant. Acum, privind înapoi, este hilar - cu siguranță cel mai amuzant lucru pe care l-am făcut în viața mea!”, povestește Katie Hannaford, în vârstă de 36 de ani.

mamaplus

Incidentul amuzant a fost surprins pe cameră, postat pe rețelele de socializare și vizualizat de mii de ori - iar Katie spune că „iubește fiecare minut” al faimei sale întâmplătoare. Ea spune că a fost recunoscută chiar și în supermarketul local la care obișnuiește să își facă cumpărăturile și a primit mii de mesaje pozitive din toate colțurile lumii.

Amuzată de situație, mămica-vedeta mai spune că a primit sute de mesaje de la bărbați care au catalogat-o drept „MILF” și au întrebat-o daca este sau nu căsătorită sau într-o relație.

„Lucrurile au luat-o razna de atunci. Nu pot exprima în cuvinte cum mă simt, dar iubesc fiecare minut. De fiecare dată când mă uit la filmulet, râd. Zilele trecute, când eram în supermarket nu înțelegeam de ce se holbează oamenii la mine. Am crezut că aveam ceva pe față, dar apoi mi-am dat seama de ce se uită. E o nebunie”, spune Katie, potrivit Mirror.

Reacțiile celor care au văzut clipul devenit viral au fost, în mare parte, pozitive. Cei mai mulți au apreciat faptul că mămica a tratat aceasta întâmplare cu mult umor.