Ashley Ness şi-a vizitat în februarie ginecologul, pentru a-şi reînnoi rețeta de anticoncepționale, însă nu se aştepta deloc la vestea pe care a primit-o. "Voi avea gemeni?", i-a răspuns Ness, în vârstă de 35 de ani, medicului, iar răspunsul său a fost "Nu știu, dragă", apoi a ieșit din cameră.

"Am stat singură în cameră, panicată, și mă întrebam: Ce se întâmplă? Ce a văzut? Am simțit că au trecut 20 de minute. Ar fi putut să fie o oră", a povestit Ness.

"Apoi a intrat din nou și a întrebat: 'Ai spus cuiva că vei avea gemeni?', iar eu am întrebat: 'De ce?'. A pornit din nou ecografia şi a spus: 'Dragă, de fapt sunt patru copii aici'", a mai adăugat tânăra despre momentul pe care nu-l va uita niciodată.

Testele ulterioare au dezvăluit patru bebeluși în doi saci de placentă, indicând două seturi de gemeni identici - o raritate de "1 la 10 milioane", după cum a spus Dr. Ahmet Baschat. "Ar fi trebuit să joace la loterie, este atât de norocoasă, ar fi foarte bogată", a mai adăugat medicul.

"Este o sarcină cu risc ridicat. Vedem o mulțime de lucruri rare, dar este prima dată când aud așa ceva în întreaga mea carieră", a spus Baschat, medic care lucrează în domeniu de 30 de ani. 

Femeia a rămas cu greu însărcinată

Mama este o coafeză cu jumătate de normă, care împarte o casă cu trei dormitoare în Taunton, Massachusetts, cu fiica ei de 8 ani, Chanel, cu iubitul ei, Val, 47 de ani, mecanic de motoare mici, și cei doi fii mai mici ai acestuia, Isaiah, 10 ani, și Zayden, 7 ani.

Pe drumul spre a rămâne însărcinată, Ness a suferit patru avorturi spontane

"Am acceptat într-un fel că am fost binecuvântată cu un singur copil și i-am luat băieții lui ca fiind ai mei. Așa că am zis că viața mea este completă, fără să mă aștept vreodată să aflu că voi avea un alt copil. După toate cele întâmplate, vestea a venit ca un mare șoc", a declarat ea.

Un consult ulterior cu specialiștii în medicină fetală a dezvăluit că un set de gemeni va fi de sex masculin, iar celălalt de sex feminin.

Prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să se descurce cu cheltuielile

mamaplus