De cele mai multe ori, atunci când se află în ultimele săptămâni de sarcină, femeile însărcinate își pregătesc un bagaj pentru maternitate. Fiindcă a fost însă nevoită să meargă mult mai devreme decât era așteptat la spital, o femeie și-a rugat iubitul să îi facă bagajul. Surpriza a fost însă mare atunci când a văzut ce pusese el în interior.

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o tânără pe nume Holly Bolton, pe vremea când era însărcinată și avea 33 de săptămâni de sarcină. Femeia mai avea șapte săptămâni până la data la care era așteptată nașterea, dar o situație neprevăzută a nevoit-o să se interneze mult mai devreme.

Și fiindcă nu avea bagajul pentru maternitate deja pregătit, Holly Bolton l-a rugat pe iubitul său să se ocupe de acest aspect. Nu a apucat să îi dea foarte multe indicații, ci a ales să se încreadă în abilitățile partenerului său de viață.

Totuși, atunci când a primit bagajul de spital făcut de către iubitul său, femeii nu i-a venit să creadă peste ce a dat. Surprinsă din plin, dar totodată și extrem de amuzată, tânăra a pus imediat mâna pe telefon și a filmat descoperirea făcută. Clipul video a apărut pe internet și a devenit viral, stârnind numeroase reacții în mediul online.

Înăuntru, femeia a găsit o periuță de dinți cu un tub de pastă complet gol, pantaloni de trening, deși afară erau 33 grade Celsius, lentile de contact, dar fără soluția necesară pentru îngrijirea lor, deodorant și șervețele umede. De asemenea, în bagajul pentru maternitate, femeia a mai găsit niște pantaloni scurți ai bărbatului, dar și niște lenjerie intimă care nu îi mai vine ca mărime.

Clipul video publicat pe TikTok a adunat mai bine de 1,8 milioane de vizualizări și s-a transformat într-un generos subiect de glume.