Katy Perry este una dintre cele mai sincere și sociabile vedete de peste ocean. Vedeta obișnuiește să-și bucure admiratorii cu postări care refletă realitatea, chiar dacă aceasta e mai puțin roz. Așa se face că, la scurt timp după ce a născut, Katty recunoștea că nu i-a fost ușor să se adapteze vieții de mamă și nu s-a sfiit nicio clipă să dezvăluie tuturor adevărata față a maternității, postând diferite poze în care arată care sunt schimbările prin care corpul ei a trecut după naștere.

De curând, la aproape 7 luni de la venirea pe lume a fiicei ei, Daisy Dove, Katty și-a surprins din nou fanii. Ea și iubitul ei, Orlando Bloom, au fost văzuți pe una dintre plajele din Hawaii.


 
 

Artista arată extrem de bine la 6 luni după naștere. Își recuperează într-un ritm normal forma fizică, fără să pună presiune pe ea, chiar dacă este o celebritate și e mai mereu în vizorul presei.

Interpreta Katy Perry și actorul Orlando Bloom formează un cuplu din anul 2016, iar în luna august a anului trecut s-a născut primul lor copil - o fetiță. Orlando Bloom mai are un fiu dintr-o căsătorie anterioară.

Ție cât timp ți-a luat recuperarea după naștere?