Plantele de interior au nevoie de o îngrijire și atenție mai sporită decât cele din curte. Pe lângă apă, au nevoie și de hrană, care poate fi luată prin diverse surse. Grădinarii recomandă să fie folosite substanțe cât mai naturale pentru a nu afecta nici floarea și nici solul în care trăiește.

În cazul în care vrei să ai o curte plină de flori, nu se recomandă nimic chimic. Poate vei planta diferite legume sau animalele tale de companie se vor juca cu pământul. Pentru a evita astfel de situații, scorțișoara este perfectă.

Tot ce ai de făcut este să presari scorțișoară pe pământul din ghiveci o dată pe lună și apoi se udă florile în mod obișnuit.

Îngrășământ natural pentru flori

În timpul iernii, florile au nevoie de mai mulți nutrienți. Pentru acest lucru, poți apela la o soluție din scorțișoară și apă. Se amestecă un litru de apă cu o lingură de scorțișoară și se lasă la infuzat o zi.

Se toarnă câte o lingură din soluție în fiecare ghiveci. Substanța obținută este foarte puternică și nu se utilizează mai des decât o dată pe lună. Aceeași metodă este folosită și pentru florile din curte pe care doriți să le protejați.