Cu ceva timp în urmă, Ludmila Adamciuc, mama unei fetițe care suferă de Sindromul Down, a anunțat că micuța ei are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Așa cum ne-a obișnuit, Ludmila ne-a ținut la curent cu toate pregătirile, postând mai multe Instastories. Ne-a povestit despre analizele și testele medicale făcute, dar și despre reacția lui Beatrice, care s-a dovedit a fi o luptătoare.

Printre toate, Ludmila Adamciuc a publicat și un video mai special, și anume unul făcut pe vreme când abia era însărcinată cu Beatrice. În imagini apare viitoarea mămică, plimbându-se într-o rochie elegantă și cu pantofii în mână. Pe fundal se aude și vocea soțului ei, care la un moment dat, o întreabă unde este Beti, iar Ludmila își mângâie grijuliu burtica.

„Cum credeți? Îs cu nasul roșu și plin cu muci? Da da, așa și stau de când redactez acest video. „P.S. Gravida in prima luna dar deja știam că e fetița noastră Beatrice”, a scris Ludmila în descrierea postării.

Nu doar ea a fost profund emoționată, amintindu-și de perioada când era însărcinată. Internauții s-au declarat și ei emoționați și s-au grăbit să lase, în secțiunea destinată comentariilor, o mulțime de mesaje de susținere:
„Da tu crezi ca noi, restul muritorilor văzând acest video nu avem nasul rosu și plin de muci !??? Ba da, avem”; „Cum crezi ?si eu deja a 3 oara ma uit la video si ochii plini de lacrimi!”; „Bucura ochii si sufletul asa video "waaa piele de gaina"”, au scris urmăritorii Ludmilei.

Ludmila Adamciuc este mama lui Beatrice, o fetiță diagnosticată cu Sindromul Down. În ciuda tuturor prejudecăților existente în societate, Ludmila luptă pentru ca fiica ei să aibă o copilărie și o viață fericită. Femeia este și autoarea unui blog tematic, unde scrie despre ea și familia ei, încercând astfel să schimbe modul în care societatea din Republica Moldova îi percep pe oamenii cu Sindromul Down.