În anul 2012 Patricia Williams a adus pe lume al doilea copil. Deși băiețelul era perfect sănătos, el avea părul în totalitate alb. Tânăra mămică spune că a înțeles imediat de la cine a moștenit Redd nuanța albă a părului. Bunica ei avea albinism și, prin urmare, era vorba despre o moștenire genetică.

La 6 ani după aceea, Patricia a născut al patrulea băiețel, care are aceeași afecțiune genetică. Deși ceilalți doi frați ai băieților au părul șaten, se pare că genele străbunicii lor au jucat un rol crucial.

mamaplus

În afară de culoarea părului și a ochilor, nu există nicio diferență dintre cei patru frați. Redd și Rockwell au trăsături mai deosebite, dar sunt perfect sănătoși și activi.

mamaplus

”Când Redd era mai mic, era mult mai sensibil la lumina zilei. Chiar dacă am încercat să-l determinăm să poarte ochelari de soare, el refuza și îi scotea imediat. Prin urmare, am fost nevoiți să mergem la terenul de joacă doar în zilele posomorâte sau aproape de apusul soarelui. Acum că este mai mare, Redd știe că înainte de a ieși din casă în timpul zilei trebuie să-și pună neapărat ceva pe cap, ochelarii de soare și crema de protecție solară.”, povestește mama copiilor într-un interviu pentru Fashion Mamas.

mamaplus

Redd are acum nouă ani și se bucură de succes în lumea modellingului, având contracte cu diverse branduri internaționale.

mamaplus
mamaplus
mamaplus