Stefani Joanne Angelina Germanotta este nimeni alta decât faimoasa cântăreață Lady Gaga care a declarat în nenumărate rânduri că ține foarte mult la familia sa, iar mama îi este cea mai bună prietenă. La cei 67 de ani ai săi, doamna Cynthia Germanotta se implică activ în diverse acțiuni de binefacere, inclusiv în cadrul Fundației ”Born this Way” pe care a fondat-o în anul 2012 împreună cu fiica sa celebră.

Chiar dacă în prezent Lady Gaga se bucură de o mare popularitate, în perioada adolescenței, artista a avut de suferit foarte mult. Mai întâi din cauza problemelor mentale, a depresiei și bullying-ului la școală, iar mai târziu, și din cauza stresului post-traumatic suferit în urma unor agresiuni sexuale.

mamaplus

„Stefani era unică în felul ei, iar acest lucru nu era întotdeauna apreciat de cei din jur, aşa că a trecut prin momente grele. A fost umilită, tachinată, izolată. Dintr-o tânără foarte fericită şi cu multe aspirații, s-a transformat în cineva care a început să-şi pună întrebări despre valoarea ei. Să aibă dubii. Atunci a dezvoltat depresia”, a declarat mama artistei în cadrul unui interviu.

Dincolo de toate aceste greutăți, mama i-a fost mereu alături, iar astăzi se bucură enorm pentru succesul fiicei sale, deținătoare a premiului Oscar. Cu siguranță, un merit deosebit în formarea stilului neordinar al cântăreței îl are mama sa, o fashionistă veritabilă.

mamaplus