Ultimii doi ani au fost foarte nefericiți, așa că s-ar putea să nu fie o surpriză faptul că mulți părinți optează pentru nume norocoase pentru bebelușii lor. Se pare că există nume de bebeluși mai norocoase decât altele, pe baza cercetărilor efectuate de Compare.Bet. Mai mulți cercetători îi încurajează pe părinți să opteze pentru nume puțin diferite, considerate norocoase.

Isabela

Fetele care poartă acest nume inspiră putere, încredere și nu fug de luptă pentru a-și atinge obiectivele. Sunt persoane îndrăznețe, nu le sperie nimic și adoră să fie mereu în centrul atenției. Sunt atrase de spiritualitate și știință. Norocul este de partea lor.

Dalia

Dalia este un nume special, inspirat de zeița norocului și a maternității, în mitologia țărilor slave. Dalia aduce norocul și bunăstarea în familie.

Toma

Acest nume are o rezonanță puternică. Toma este un bărbat foarte atrăgător, mândru și orgolios. Este o persoană foarte curioasă, căreia îi place să descopere lucruri noi. Mai mult, numele de Toma are legătură cu Biblia, deci are și o semnificație sfântă. Toma a fost unul dintre cei 12 discipoli ai lui Iisus Hristos.

Felicia

Felicia este un nume ce provine din limba latină și se traduce „fericită” sau „destin fericit”. Se crede că cine va purta acest nume va avea parte de numeroase oportunități de a-și găsi fericirea.

Noah

Noah este foarte des întâlnit în lume, chiar și în țara noastră. Acest nume de băiat este de origine ebraică, însemnând „pașnic”, „lung”, „confort”, „odihnă” sau „care a trăit mult”. Totodată, este un nume biblic. În Vechiul Testament, Noe a construit o arcă pentru el, membrii familiei lui și animale din toate speciile, pentru a se salva din calea Potopului.

Ioana

Atât Ioan, cât și Ioana sunt două nume care au legătură cu Biblia. Sunt extrem de speciale, deoarece au ocrotirea lui Dumnezeu. Numele de Ioana este foarte norocos, iar persoanele care îl vor primi la naștere vor avea parte de un destin liniștit și plin de dragoste.

Gabriel

Numele de Gabriel provine din limba ebraică Gabar, care se traduce „puternic”. Articulat cu terminația „el”, acesta reprezintă faptul că „Dumnezeu este puternic”, „El” făcând referire la Creatorul lumii. Se spune că bărbații care vor purta acest nume vor avea noroc toată viața.