Ce spune despre tine comportamentul tău pe Instagram? Îl decodăm mai jos (numai nu ne lua prea în serios…).

Apreciezi doar fotografiile care îți plac cu adevărat...

Cât de retro! Ești o pasăre rară care trece pe lângă o reducere online atunci când știe că nu are nevoie de nimic, chiar dacă discountul e de până la 70%. Autocontrolul tău este uluitor și… deranjant, dar nu într-un mod țipător.

Dai like din greșeală, apoi îl retragi imediat...

Retragerea inimioarei roșii este un adevărat act de curaj. Dar o să ne prefacem că nu te cunoaștem atunci când o să vrei să vorbești cu un manager despre roșiile din salata ta. Acele „alergii alimentare”? Minciuni!

Refuzi să apreciezi postările cu peste 500 de like-uri...

În opinia ta, fata aceea populară din liceu primește îndeajuns de multă atenție. Activitatea ta preferată este să te dozezi cu muzica populară la radio. Dacă îți vine a crede, e OK să te bucuri și de poze cu bulldogi și bere rece.

Dai like în mod obsesiv...

Pentru tine, pânditul pe Insta este un exercițiu de memorie musculară. Ești întotdeauna bună pentru un Like, dar nu știi ce să alegi între outfituri sau toppinguri pentru pizza.

Îți plac toate pozele pe care le-ai ratat acum câteva săptămâni...

Prin această flexibilitate, îți dorești ca lumea să știe că nu petreci prea mult timp pe rețelele de socia-lizare. Cealaltă putere a ta? Să mănânci mâncarea de îndată ce o primești la masă, fără a face o poză înainte.

Îți plac mai degrabă „capcanele”...

Lasă-mă să ghicesc: prima ta relație a fost în clasa a patra și Samantha era modelul tău în viață. Instagram este aplicația ta de dating, așa că apeși pe inimioara aceea roșie pe cât de mult posibil (apropo, îți vedem setea de aici).