Inteligența unei persoane este o armă foarte puternică. Îți dezvăluim dacă te poți baza pe muniția ta, în funcție de cum îți place să consumi ouăle. Alege modul preferat de preparare si vezi cât ești de deștept.

mamaplus.md

Omletă

Dacă preferi să mănânci ouăle omletă, ești genul de femeie versată, care a făcut școala vieții. Nu crezi foarte mult în educația pe care ți-o oferă școlile, dar ești mai inteligentă decât mulți oameni cu diplomă. Ești o persoană calmă, mereu la curent cu noutățile, atentă la detalii, care se descurcă în orice situație. Ești prima persoană pe care o sună ceilalți atunci când au o problemă.

Ouă tari

Îți place să fierbi ouăle și le preferi tari, iar asta înseamnă că ești un intelectual adevărat. Îți place să citești și ai trecut cu brio toate examenele pe care le-ai dat. Chiar dacă ești o persoană foarte inteligentă, când vine vorba de cărți și cultură generală, nu iei cele mai bune decizii, când vine vora de viața persoanlă. Nu strică să socializezi mai mult, vei acumula mai multă experiență de viață.

Ochiuri

Pentru tine, ouăle prăjite reprezintă cel mai bun mic dejun din lume. Nu este cea mai sănătoasă alegere, dar pe tine te face fericită, iar alegerea ta dezvăluie faptul că ești o persoană cu o inteligență emoțională peste medie. Îți dai seama cum se simt ceilalți doar dintr-o privire și nu ai nevoie de prea multe cuvinte, ca să înțelegi că cineva trece prin greutăți. Ești o prietenă minunată, toată lumea caută compania ta.

Ouă moi

Dacă îți plac ouăle moi, înseamnă că ești o persoană cu o inteligență extraordinară. Ești o persoană rațională, cu o logică foarte bună, care știe întotdeauna ce trebuie să facă. Ai mereu răspunsuri la orice întrebare și nicio situație nu te pune în dificultate. Oricine ar vrea să primească atenția ta, dar tu ești foarte atentă, atunci când îți alegi prietenii.

Sursa: divahair.ro