Traumele din copilărie au lăsat o amprentă prea adâncă în sufletul celebrei interprete Britney Spears. Chiar dacă are milioane de fani la picioarele ei, artista suferă și azi de pe urma hărțuirii și a sarcinilor grele puse pe umerii ei fragili de copil. În timp ce unele voci spun că acesta ar fi prețul pe care l-a plătit Britney pentru celebritate, alții sunt de părere că părinții i-au furat copilăria.

Într-o nouă postare pe Instagram, Britney Spears își deschide din nou sufletul și pare a fi răvășită de amintiri dureroase pe care le-a trăit cu mama și sora ei Jamie Lynn în perioada adolescenței.

”Am ajuns acasă la Jamie Lynn şi am găsit-o pe canapea, urmărind televizorul, imediat după ce mă despărțisem de Justin Timberlake. Eram invizibilă în acea casă... Am muncit toată viața, dar nu am ştiut cum e ca mama să se poarte frumos cu mine. Să stau şi eu comod şi să-mi aducă o cană de ciocolată caldă. Dar, Jamie Lynn stătea la TV cu orele şi apoi mergea la piscină. Sunt șocată, pentru eu nu am avut parte niciodată de asta!”, mărturisește artista în vârstă de 40 de ani.

Destăinuirile pe care le face Britney au provocat discuții aprinse în mediul online, iar sora ei Jamie Lynn susține că îi este greu să-i explice fiicei sale de ce mătușa ei are un comportament atât de agresiv. Mai mult, Lynn a menționat că ar fi primit amenințări cu moartea de-a lungul perioadei în care Britney nu se mai află sub tutela tatălui său și face tot felul de postări controversate pe rețelele sociale.

mamaplus

În aceeași postare, Britney Spears mai spune că cel mai mare regret al său este faptul că nu a fost suficient de puternică atunci ca să își pălmuiască mama și sora pentru comportamentul pe care îl aveau față de ea. Menționăm că în perioada vizată, mama și tatăl lui Britney Spears se aflau în proces de divorț.

”Mama mea lua calmante și abia putea să țină o conversație în casă, pentru că ea și tatăl meu s-au despărțit și era o dezordine totală! Îmi amintesc cum a căzut la podea în timpul unei conversații și nu s-a mai ridicat de acolo. Scuze Jamie Lynn, nu am fost suficient de puternică să fac ceea ce ar fi trebui să fac atunci – să te pălmuiesc pe tine și pe mama!”, și-a încheiat mesajul vedeta americană.