Cum să creezi o relație perfectă? Cea mai importantă calitate este să poți asculta. Așa o să ajungi să te cunoști pe tine, dar și pe partenerul tău. Pe de altă parte, cum să îi câștigi încrederea ca să se îndrăgostească iremediabil de tine? Cum trebuie să fii ca să îi atragi atenția?

1. Se poate baza pe tine

Nu contează ce se întâmplă în relația voastră sau în afara ei, important este să fii o persoană de nădejde pentru iubitul tău. Și bărbații au nevoie de suport, fie că e vorba de ceva simplu sau de o problemă gravă.

2. Nu încerci să-l schimbi

E o calitate pe care bărbații o apreciază enorm la o femeie. Să-i lași șansa de a fi el însuși e de neprețuit pentru orice bărbat. E bine când doi parteneri se pot baza unul pe celălalt. Și e foarte important să rămâneți naturali orice ar fi.

3. Ești independentă

Un bărbat are nevoie să se simtă important, dar nu vrea să fie bona ta. E în regulă să îi soliciți ajutorul când nu te descurci, poți să te descarci în fața lui, dar nu ai voie să-i dai de înțeles că fără el ești incapabilă să acționezi.

4. Îl înveselești

Femeile vesele și relaxate atrag ca un magnet bărbații. Dispoziția proastă este unul dintre principalele motive pentru care bărbații pleacă. De aceea încearcă întotdeauna să fii cât mai veselă.

5. Îl susții în ideile pe care le are

Un bărbat adoră femeia de lângă el atunci când aceasta răspunde pozitiv ideilor pe care le are, indiferent dacă ajunge să le pună în practică sau nu. Suportul cântărește mult în ochii lui, așa că nu te sfii să i-l oferi. Da, necondiționat! 

Sursa