mamaplus

După 19 avorturi spontane, o femeie a născut un bebeluș de 6,5 kilograme

-
//
21.10.2021

Un cuplu din statul american Arizona, Cary și Tim Patonai au devenit din nou părinți și nu le vine să creadă că miracolul s-a întâmplat, pentru că femeia a suferit 19 avorturi spontane. Nașterea s-a declanșat cu două săptămâni mai devreme decât data preconizată inițial de medici. Surprizele nu se termină aici – bebelușul Finnley cântărea 6,5 kilograme în ziua în care a venit pe lume, depășind de două ori greutatea medie la naștere. Mai mult, voinicul are și o înălțime impunătoare – 60 de centimetri.

Finnley a devenit astfel o mică vedetă în maternitatea în care s-a născut. Începând cu asistentele medicale și până la persoanele de serviciu – toți și-au dorit cel puțin un selfie cu micuțul campion. Medicul obstetrician care a asistat la naștere a mărturisit că în toți cei 27 de ani de experiență nu a mai ținut în brațe un bebeluș atât de zdravăn.

Nașterea băiețelului a fost o mare bucurie pentru Cary, deoarece femeia a trecut prin tocmai 19 avorturi spontane de-a lungul anilor în care și-a dorit mult încă un copil.

mamaplus

”În ziua în care am aflat că gemenii mei nu mai sunt în viață, mi-a căzut cerul peste cap. A fost o traumă extrem de puternică pentru întreaga familie, în special pentru copilul mai mare. Fiecare pierdere a deschis o mică rană în sufețelul lui”, mărturisește Cary.

Chiar dacă ultimele luni de sarcină au fost anevoioase, iar femeia a fost nevoită să stea la pat din cauza greutății mari a bebelușului, cert este că s-a descurcat de minune, iar acum își ține în brațe copilul cu o deosebită mândrie.

mamaplus