mamaplus

Drew Barrymore: ”Nu vreau să relaționez cu oamenii care dau sfaturi cum să-ți crești copiii”

-
//
30.11.2021

În timp ce multe mame de top urmează cursuri de parenting, pentru a se perfecționa în ceea ce priveşte creşterea copiilor, Drew Barrymore spune că nu are nicio legătură cu oamenii care „adoptă‟ acest stil de viață. De ce această decizie?

Drew Barrymore este mamă a doi copii, Olive (9 ani) şi Frankie (7 ani). Actrița a divorțat de tatăl copiilor săi, Will Kopelman, în anul 2016, iar, de atunci, actrița îi creşte singură pe cei mici. Pentru unele femei, acest lucru poate fi dificil, iar sfaturile unor specialişti de parenting pot fi opțiuni de luat în calcul, însă nu şi pentru Drew Barrymore care a declarat că „nu vrea să relaționeze cu falsitatea‟.

Într-un interviu pentru revista „The Mail on Sunday’s You‟, ea a vorbit pe acest subiect: „Sunt de neclintit, pentru că nu vreau să par a fi cineva care are aceleaşi necazuri ca alții. Nu sunt un clovn şi nu vreau să relaționez cu oamenii care doar alunecă prin viață şi le oferă altora sfaturi despre cum să îți creşti copiii. Eu mă raportez la luptă, la umor, la dezordinea din viață‟, a spus actrița.

Barrymore a vorbit şi despre presiunile care pot veni odată cu educația parentală.

„Există atât de multă presiune în viață, în special asupra mamelor, pentru a educa corect. Nu vreau să relaționez cu falsitatea. Mă simt confunză atunci când văd că oamenii devin atât de deştepți în ceea ce priveşte educația parentală. Acest lucru mă face să fiu contra”, a specificat actrița în același interviu.

Vedeta, care a devenit faimoasă la doar 7 ani, şi a copilărit la Hollywood, a vorbit şi despre modul în care îşi doreşte să fie descrisă, peste ani, de fiicele sale: „Hollywoodul a fost întreaga mea lume. Acum, în lumea mea, sunt copiii, prietenii, munca, sănătatea. Nu vreau ca fetele mele să crească şi să spună: Oh, wow, da, ea chiar a muncit din greu, dar noi nu am văzut-o deloc pe aici. Vreau să spună: mama mea a fost aici‟.

mamaplus